Scitec Nutrition

Fiecare baton proteic Scitec Nutrition este creat cu grijă pentru a vă satisface nevoile nutriționale și pentru a vă susține eforturile în cadrul antrenamentelor.

Ne mândrim cu o gamă variată de batoane proteice de calitate superioară. Acestea sunt ideale pentru sportivi. Ajută la menținerea formei și creșterea masei musculare.

Prime Bite, de 50 grame, este de la o marcă de top. Este perfect pentru un snack rapid și sănătos. Conținutul bogat de proteine vă menține energic. De asemenea, ajută la creșterea masei musculare. Prime Bite are ingrediente de calitate superioară. Fiecare mușcătură are un gust delicios.

Choco Pro, de 50 grame, este un alt produs de top. Vă permite să savurați ciocolata fără a compromite dieta. Batonul proteic are un gust bogat de ciocolată. Este ideal după un antrenament intens. Choco Pro vă satisface poftele fără calorii în plus.

Fiecare baton este creat cu grijă. Satisfac nevoile nutriționale și susțin antrenamentele. Alegeți batoanele proteice pentru un stil de viață sănătos și activ.

Afișez toate cele 2 rezultate