Politica de confidențialitate pentru site-ul batoaneproteice.ro, gestionat de firma S.C. Fashionland S.R.L. https://www.fashionland.ro/

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, Fashionland S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a vă putea asigura serviciile noastre, de a vă asigura suportul privind comenzile dumneavoastră, de a vă aduce la cunoștință modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri.

Nu sunteți obligat(a) să furnizați datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt publicate pe site sau în altă parte și nu sunt făcute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă la adresa Str. Speranței, nr. 7, C1, România (cod postal 430015).

Pe măsură ce navigați pe site, vor fi plasate cookie-uri publicitare astfel încât să înțelegem mai bine ce anume din site-ul nostru vă interesează. Folosim soluții de publicitate oferite de Google AdWords și Facebook Ads, ce ne permit să vă furnizăm publicitate folosind tehnici de remarketing și retargetare pe alte site-uri, în baza interacțiunii pe care ați avut-o cu site-ul batoaneproteice.ro. Aceste tehnici de remarketing și retargetare nu implică colectarea informațiilor personale, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon sau adresa de livrare. Dacă nu doriți să vă livrăm publicitate folosind tehnici de retargetare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.