Politica de Retur – Cum să returnezi produsele achiziționate online

Conform O.U.G. 34/2014, produsele achiziționate la distanță pot fi returnate. Dacă ești consumator, ai dreptul să renunți la cumpărare fără penalități și fără să invoci un motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. În cazul în care dorești să returnezi un produs, trebuie să notifici în scris comerciantul și să îndeplinești următoarele condiții:

Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, adică nedeschise și neafectate de deteriorări.
Costurile pentru returnarea produselor sunt suportate de client, iar acestea trebuie să fie expediate în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Pentru a evita orice neplăceri, se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

După ce S.C. Fashionland S.R.L. primește produsul returnat, contravaloarea comenzii tale va fi returnată în cel mai scurt timp posibil prin transfer bancar sau mandat postal. În cazul comenzilor plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

În concluzie, dacă nu ești mulțumit de un produs achiziționat online, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la primirea acestuia, fără penalități și fără să invoci un motiv. Asigură-te că produsul respectă condițiile de returnare și că îl expediezi în termenul legal specificat. S.C. Fashionland S.R.L. va rambursa contravaloarea comenzii tale, în cel mai scurt timp posibil, prin transfer bancar sau mandat postal.

Cumpararea produselor din magazinul nostru poate fi realizata online sau telefonic pentru confortul dumneavoastra.

Comanda online
Pentru a gasi produsul dorit puteti folosi meniul din partea de sus a paginii, meniul din partea dreapta care contine categoriile si subcategoriile de produse sau campul de cautare. Dupa ce ati selectat produsul dorit, acesta va fi adaugat automat in cosul de cumparaturi.

Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite, procesul de cumparare continua prin accesarea paginii de comanda. Aici trebuie sa completati datele de livrare, inclusiv numele si prenumele, adresa completa (judet, localitate, strada, numar, scara, bloc, etaj, apartament si, daca este cazul, interfon) si metoda de livrare – Livrare prin curier rapid.

Metoda de plata disponibila este RAMBURS, cu posibilitatea de a plati la livrarea coletului.

Daca doriti sa accesati istoricul comenzilor sau sa modificati/stergeti profilul dumneavoastra, va puteti autentifica folosind numele de utilizator si parola introduse anterior.

Comanda telefonica
Puteti comanda produsele dorite telefonic, apeland numarul 0745024045 si unul dintre agentii nostri de vanzari va va prelua comanda.