Termeni și Condiții

Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Vă recomandăm să citiți cu atenție aceste informații.

Reglementări legale: S.C. Fashionland S.R.L.. își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a acestora poate fi găsită pe această pagină. Accesul și vizitarea acestui website implică acceptul dumneavoastră cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare, reprezentând înțelegerea dintre părți. Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative: Ordonanța de Guvern nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor, și Legea 365/2002 privind comerțul electronic.

Proprietatea intelectuală: Întregul conținut al site-ului www.batoaneproteice.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. Fashionland S.R.L. și a furnizorilor săi și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. Fashionland S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Utilizarea mărcii: Domeniul www.batoaneproteice.ro este deținut de către S.C. Fashionland S.R.L. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau ascunsă (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

În plus, produsele prezentate pe www.batoaneproteice.ro sunt comercializate de S.C. Fashionland S.R.L. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Vă rugăm să verificați prețul final.