Weider

Bine ai venit în categoria produselor Weider de pe batoaneproteice.ro! Aici vei descoperi o selecție variată de batoane proteice de înaltă calitate, perfecte pentru a-ți susține efortul înainte și după antrenament. Alege din opțiunile noastre de top, precum 32% Protein Bar 60gr, 32% Whey Wafer Bar 35gr, 40% Low Carb High Protein Bar 50g, 60% Protein Bar 45gr și Vegan Protein Bar 35gr, care oferă un conținut ridicat de fibre și proteine pentru a-ți asigura energia și nutrienții necesari pentru a depăși orice provocare.

32% Protein Bar 60gr este o gustare delicioasă și nutritivă, cu o combinație echilibrată de proteine și carbohidrați, ideale pentru a-ți menține energia pe parcursul zilei și a-ți susține antrenamentele.

32% Whey Wafer Bar 35gr oferă un gust delicios și textură crocantă de napolitană, cu un conținut bogat în proteine din zer pentru a sprijini creșterea și menținerea masei musculare.

40% Low Carb High Protein Bar 50g este alegerea perfectă pentru cei care urmează o dietă săracă în carbohidrați, dar bogată în proteine, fiind ideal pentru a-ți oferi energia necesară și a-ți satisface pofta de dulce.

60% Protein Bar 45gr impresionează prin conținutul său excepțional de proteine, fiind ideal pentru cei care doresc să maximizeze aportul de proteine înainte și după antrenament.

Vegan Protein Bar 35gr este varianta potrivită pentru cei care urmează o dietă vegană sau vegetariană și doresc o sursă de proteine vegetale de calitate, fără a compromite gustul sau textura.

Optează pentru batoanele proteice Weider pentru a-ți susține eforturile și a-ți atinge obiectivele în materie de fitness și nutriție!

Afișez toate cele 11 rezultate